foto's online!
Door: Willemijn en Jurgen
Blijf op de hoogte en volg Jurgen
17 Mei 2006 | Namibië, Swakopmund
Foto's staan dr op....
we hadden een mazzeltje in een internet cafe
we hadden een mazzeltje in een internet cafe
17 Mei 2006 - 12:32
PaHa:
Nu snap ik waarom Madre om de foto's vroeg (ik heb blijkbaar net op tijd ingelogd)
Tot horens, Evert -
17 Mei 2006 - 12:52
Miep:
hee lieve broer en zus!
Echt zo super gaaf die foto's! Zo onwerkelijk (voor mij dan he) maar zo echt voor jullie... wauw!
Geniet er nog maar goed van!
dikke knuffel miep -
17 Mei 2006 - 13:13
Harreme:
Aiai.. maddafakka, mooie fotos man!
Ziet er wel uit alsof 't mooi is daar!
Zeer indrukwekkend. Berichtjes worden verheugd ontvangen, en er wordt uitgekeken naar nieuwe en meer..
Aight, laterz, buurman Harmen
PS Kga fnavend weer ff plantjz etc checke, ruud is er deze week niet. -
17 Mei 2006 - 13:17
De Roosjes:
Wat een geweldige foto's. Echt helemaal gaaf. Ik ben gewoon jaloers. Echt super, super, super.
kusjes Hannah -
17 Mei 2006 - 15:18
Jostie:
hahaha......kon je neit ff bij een boom staan pissen?!....
De foto's zien er tof uit!, en aangezien jullie nog maar een paar weekjes weg zijn en al zo veel verschillende mooie dingen hebben gezien...wens ik jullie nog veel plezier bij de rest.
knuffel joost
homies fot life..later -
17 Mei 2006 - 18:17
Sebastiaan En Johanneke:
Wat een geweldige foto's! -
17 Mei 2006 - 21:40
Nili:
Jawel fantastisch duo,
valt mijn kaak toch op mijn knieen van deze door een goede oculus geregistreerde waarheid! heb er maar een woord voor: jeumug...
en vette shit ook nog eens. bij gebrek aan afwas doeken helaas ook geen natte kletsers op de witte dolfijn.
Hee, mis jullie hier wel zo, maar gelukkig wordt er reteveel goede muziek gemaakt, dus staan er bij thuiskomst deuntjes in een rijtje,
hee, reisplezierze, en pas op voor zand in de bilnaad.
Aldus gegroet,
Nili. -
18 Mei 2006 - 14:16
Brambo:
hee dudes,
ik ben dr inmiddels ook achter dat jullie een i-site hebben. Echt superkicke fotos daarzo!!!!
superveel plezier nog gewenstkan niet wachetn op de volgende pics1!!
groente en fruit
braam -
18 Mei 2006 - 18:54
Willemijn:
Ja, lijkt ons ook tof om wat extra foto's erop te zetten, maar we kunnen er maar 10 plaatsen....tenzij iemand ons wat exta fotoruimte cadeau doet natuurlijk....!!! -
19 Mei 2006 - 05:27
Babette:
Wow! Die foto's! Echt met geen woorden te beschrijven, zo mooi!
X Babette -
19 Mei 2006 - 09:59
Eggie:
Jullie weten wel hoe je anderen jaloers moet maken. Vanmiddag vertrekken wij voor een lang weekend naar Texel (Gertine's ouders zijn morgen 40 jaar getrouwd en wij maandag 14 jaar + dat Gertine dan 39 wordt.) We nemen onze winterkleren mee: Het is hier 12 graden, windkracht 8, het regent enz. Kortom, weer lekker op z'n Hollands. Genieten jullie maar lekker van al het moois en interessants dat je onderweg tegenkomt.
Grusjes,
de Ooievaarsbekjes
19 Mei 2006 - 10:51
Iet:
ja echt heel mooi vooral die foto's van de zonsopgang met die mooie rode aarde en dat dal. de warmte van Afrika is echt in alles.. ik kan me voorstellen dat je je erg klein voelt op zo'n plek.
Wat een bijzondere God hebben we toch dat Hij ons laat genieten van zoveel moois!
Hier weer regen en heel harde wind (mijn paraplu is vanochtend gesneuveld)
Liefs -
19 Mei 2006 - 12:08
Madre:
Ja hoor, was ik dus weer te ongeduldig.
Wat een foto's!!!!, voor ons bijna onwerkelijk. En dat jullie dat allemaal met eigen oogjes zien en beleven. GEWELDIG wat een voorrecht!
Al de nodige wilde dieren ontmoet? Willen we ook foto's van zien hoor!
Hier lijkt het eerder herst dan lente. 'k Heb de warme sokken maar weer aangetrokken.
Als 't al te bar wordt kruipen we snel achter de pc om op de achtergrond met jullie mee te genieten.
Dikke knuf van Madre! -
21 Mei 2006 - 13:20
Jac:
Jemig wat een super mooie foto´s......ik had niet anders verwacht...maar aan de andere kant...wat een prachtig land....bijna nep om te zien, zo mooi. Wat zullenm jullie genieten zeg...
Ik mail jullie deze week een lange mail, het si er niet van gekomen, maar ik ga er nu de tijd voor nemen. Geniet er van..ik ben helemaal jaloers op jullie, en denk echt veel aan jullie.....wat jullie doen, waar jullie zijn...etc etc
Genoeg!
Tot schrijfs
Liefs jac -
23 Mei 2006 - 20:02
Dekker/poot:
voor het eerst even contact gezocht, indrukwekkend wat jullie zien en meemaken, geniet, het ga jullie goed, liefs van ons -
24 Mei 2006 - 17:50
Eggie:
Ons ma had een lang berichie voor jullie geschreven, maar omdat de PC kennelijk niet online was is dat verloren gegaan. Ze denkt dus ech wel aan jullie.
Doei
Eggie -
26 Mei 2006 - 20:47
Pudji:
WAAAAUUUUUWWWW!!! Super Cool!!! Wat fantastisch!!!