Brrrr..... - Reisverslag uit Soweto, Zuid-Afrika van Jurgen Harskamp - WaarBenJij.nu Brrrr..... - Reisverslag uit Soweto, Zuid-Afrika van Jurgen Harskamp - WaarBenJij.nu

Brrrr.....

Door: Willemijn en Jurgen

Blijf op de hoogte en volg Jurgen

03 Mei 2006 | Zuid-Afrika, Soweto

Hi good people!

Ons laatste dagje in Joburg en het wordt winter hier....In Cape Town schijnt er sneeuw te liggen....zielig he?? Maar wij zijn vol goede moed hoor! Na een week Soweto zijn we weer een stuk wijzer geworden! Zo hebben we veel geleerd over het project van Nimrod, weten we hoe makkelijk je creditcard gestolen kan worden (gelukkig hebben we hem weer terug), weten we hoe echte afrikaanse songs gezongen door 100 kids je kunnen raken als een baksteen, Weten we op wat voor een bijzondere plek we zijn hier in Soweto gezien de 'apartheid'. Morgen Naar Kaapstad dus. Vanaf daar wat ons betreft iets meer natuur, daar zijn we nu wel aan toe. Trouwens, mensen die denken dat Soweto een angstaanjagende plek is, forget it. We voelen ons thuis hier en zijn blij dat we in Soweto overnachten en niet in Johannesburg tussen the whities....

Mototo!

• 03 Mei 2006 - 11:35

Johanneke:

Oh men, daar is het pas koud!
    En hier is het zo'n 25 graden buiten, tis heerlijk op ons balkon! Veel succes! We denken aan jullie!

• 03 Mei 2006 - 12:23

Jan Willem Vonk:

Graag reactie op de uitkomst van de winnaar van de prijsvraag!die gaat wellicht veranderd worden!
    Wat koud ind. in afrika, verder klinkt het allemaal heel erg goed! ik hoop dat het goed gaat! ik zal aan je denken op 5 mei, wanneer ik sobchek ckeck!
    Jur en wille, tabee!

jan Willem
    2 May 2006 11:49 uur

Met grote vormen van jaloezie breng ik mijn eerste mooie lentedag door op de 14e verdieping van een warm kantoorpand gebouwd in 1950, dat is dus hetzelfde als geen airco, geen ramen die open kunnen en zo voorts. De temperatuur stijgt dan ook naar Afrikaanse hoogtes ook al is het buiten nog onder de 20 graden. Ik wil hierbij dan ook lekker iets tegendraads melden, natuurlijk veel plezier maar over 3 maanden ben je al wel weer thuis.

Lieve reizigers, het ware antwoord op de vraag is natuurlijk CULTURELE REIZIGER en niet alleen REIZIGER, ik hoop dat broerlief dit ook heeft vermeld anders kan hij natuurlijk fluiten naar zijn houten olifantenkop.

Tot horens en ik volg jullie op de voet!
    (toch tijd en internet zat hier)

Liefs Jan Willem

• 04 Mei 2006 - 15:21

Jostie:

Pffffff......veel te warm hier...